Sâmbătă, 20.07.2024
   
    COMPANIE »
   
    PROIECT »
   
    APARTAMENTE »
   
    PREŢURI »
   
    MEDIA »
   
    PARTENERI »
   
   
   Curs valutar:
1 EURO - lei
1 USD - lei
   
   Căutare:
   
   Informaţii:
+ Autorizatia de constructie nr 1840/2007 paginile 1, 2
+ creare afişe
+ lansare site web
   
english  deutsch 
   
Cartierul METROPOLIS este situat īn municipiul Craiova, b-dul Decebal, la circa 5 min. de centrul orasului. Complexul este situat pe o suprafata de cca. 8000 mp si este format din patru blocuri turn 2S + P + 13E, numite BARCELONA, MADRID, SEVILLA si VALENCIA.

Compozitia pe verticala va avea urmatoarea structura:
1. Subsolurile 1 si 2 , pe aproape īntreaga suprafata a terenului.
- subsol 1 – zona spatii comerciale, spatii de recreere (fitness, sali jocuri, etc.), curte interioara de lumina si acces.
- subsol 2 - zona parcari subterane, spatii tehnice, boxe si adapost antiaerian pentru locatarii celor patru blocuri.
2. Parter - zona aferenta blocurilor, va cuprinde spatii comerciale si pietonale.
3. Etajele 1 - 13 etaje - zona de locuinte īn cadrul blocurilor (apartamente de o camera, 2 camere, 3 camere si 4 camere).

Sistemul constructiv este din cadre si diafragme din beton armat pe un radier general din beton, inchideri din zidarie de caramida cu goluri verticale tip Porotherm, acoperis tip terasa circulabila (termohidro izolat) cu balustrada perimetrala pe atic. Confortul termic va fi asigurat de un strat de 8 cm polistiren pozat pe exteriorul zidariei de īnchidere (termosistem).

Circulatia pe verticala va fi asigurata pentru fiecare bloc, de doua scari (din doua rampe cu podest intermediar) si doua lifturi (unul exclusiv pentru persoane si unul mai mare pentru persoane si transportul de obiecte voluminoase - mobila, echipamente, etc.). Scarile si lifturile (la care vor avea acces doar locatarii blocurilor) vor debusa pāna la nivelele inferioare (subsol 1 si subsol 2).

Partiurile apartamentelor au fost concepute flexibil, structura pe cadre permitānd modificari de compartimentari interioare a zidurilor despartitoare neportante. La apartamente s-a avut īn vedere separarea functiunilor zi-noapte si accesul decomandat īn īncaperi. Apartamentele sunt dotate cu balcoane clasice si balcoane tip "frantuzesti".

Finisajul interior va consta din pardoseli de gresie īn holurile de acces, bai, bucatarii, parchet īn camere, zugraveli lavabile la pereti si tavane de culoare alba. Placajele de faianta, gresie si modelele de parchet se vor putea alege exclusiv din trei tipuri. Faiana īn bai se va poza pāna la īnaltimea de 2,10 m.

Bucatariile vor fi dotate cu mobilier care se poate alege exclusiv din trei tipuri, iar faianta se va poza īntre blatul de lucru si corpurile suspendate. Baile vor fi dotate cu robinete cromate cu cap ceramic, robinete pentru racordul masinilor de spalat si accesorii de portelan (polite, suport hārtie igienica, savoniere, obiecte sanitare).

Finisajele exterioare vor fi realizate cu vopsea texturata īn nuante diferite. Tāmplaria exterioara (ferestrele) va fi din profile P.V.C. cu geam tip termopan. Tāmplaria interioara (usile īntre īncaperi) va fi din lemn furniruit. Usa principala de acces īn apartamente va fi cu vizor si protectie multipla antiefractie.

Apartamentele vor fi dotate cu īncalzire proprie (centrale termice care vor folosi drept combustibil gazul metan), avānd contoare de gaz pentu fiecare apartament. Blocurile vor fi dotate de asemenea cu instalatii de telefonie, internet, cablu TV, interfon (pentru fiecare apartament). Totodata apartamentele vor contine canalele pentru aer conditionat.

Accesele vor fi tratate cu finisaje moderne si dotate cu interfoane, cutii postale si spatii pentru adapostirea carucioarelor si bicicletelor, holurile si casa scarilor va fi dotat cu iluminat automat iar incinta dintre cele patru turnuri va fi iluminata si cu multa zona verde.

Spatiile comerciale vor asigura cele necesare consumului zilnic al locatarilor, precum si spatiile necesare pentru recreere.

Accesul īn spatiile comerciale va fi independent si separat de accesele locatarilor, va dispune si de o curte interioara (ATRIUM). Pentru aprovizionarea acestora, se va folosi accesul din str. Tehnicii. Aceste spatii comerciale vor dispune de utilitati separate de cele ale locatarilor (curent electric, apa- canal, īncalzire).

Accesul la garajele subterane se va face cu actionarea usilor de intrare īn subteran cu telecomanda. Garajele vor fi prevazute cu dispozitive de prevenire si stingere a incendiilor, dispozitive de evacuare a gazelor de esapament, instalaii electrice protejate la mediul umed, iar pardoselile vor fi antiruliu.

Cartierul METROPOLIS propune locatarilor sai, un nou stil de viata acestia avānd posibilitatea achizitionarii unui "pachet" ce cuprinde pe lānga un apartament nou construit cu finisaje moderne si portionari inteligente, locuri de parcare, spatii comerciale si posibilitati de petrecere placuta a timpului liber.

OPTIUNI:
Beneficiarul poate opta pentru modificari la apartamentul pentru care a optat īn urmatoarele conditii: - nu modifica aspectul exterior al cladirii; - nu modifica (īn sens negativ) standardele de finisaje sau tehnica; - nu modifica termenii contractuali: nici cu proiectantul nici cu executantul; - modificarile sa corespunda legislatiei, sa fie īn baza normelor si standardelor aflate īn vigoare la data respectiva
© West Park 2006-2007     Implementare: Total Computers     IE5+, Firefox 1.0+, Opera 9+, 1024x768